7 saniyede bulanların IQ'su kimsede yok! Kitapların arasına düşmüş kalemi görürsen sen gerçekten zekisin!

Size bugün iddialı olduğunu düşündüğümüz optik illüzyon sunuyoruz. Kalemin kitaplarına arasına gizlendiği bu görselde sizlerden tanımlanan süre içerisinde kalemi bulmanız isteniyor. Şimdi yapmanız gereken tek şey gizlenen kalemi canlı kitapların arasında aramak ve 7 saniye içinde bulmak olacaktır. Ancak en başta belirtelim ki renklerin dağılımı işinizi oldukça zorlaştıracak ve kalemin yerini gördüğünüz şüphesiz şok olacaksınız. Şimdi sizi görselle baş başa bırakıyoruz.

Kitapların arasına düşmüş kalemi görürsen sen gerçekten zekisin. 7 saniyede bulanların IQ'su kimsede yok. Bugün sizlerle paylaştığımız görselde kitapların arasına bir kalem gizlenmiştir. Sizlerden bu kalemin yerini tespit etmeniz isteniyor. Araştırmacılar insan gözünün nesneleri çok benzer renk ve şekillerde çevrelenmiş olmalarına rağmen büyük bir ustalıkla ayırt edebildiğini iddia ediyor. Bu nedenle kitapların arasına gizlenmiş kalemi bulmak için çok dikkatli olmalısınız.

7 SANİYENİZ VAR

Şimdi yavaş yavaş görsele odaklanmaya başlayın. Çünkü bu bilmece için sadece 7 saniyeniz olacak. Kalemin nerede olduğunu kaç saniyede bulabilirsin?

KİTAPLARIN ARASINDA BİR KALEM...

Bu meydan okumada farklı renklerde onlarca kitabın arasına kamufle edilmiş küçük bir kalem var.

KOLAY BULUNAMIYOR

Bulunması kolay görünse de keskin bir bakış açısı olmadan bulabilmek o kadar mümkün gözükmüyor.

KALEMİN YERİNİ PAYLAŞIYORUZ

Resimde de görebileceğiniz gibi kalemi bulmak düşündüğünüz kadar basit değil. Hala bulamayanlar için kalemi bir çembere alarak gösteriyoruz.