TRT Spor Pekin Kış Olimpiyatları canlı yayın izle! Kış Olimpiyatları 2022 açılış töreni canlı izle!

Heyecanla beklenen 2022 Kış Olimpiyatları dün başladı. Saat 15:00'de açılış töreni ile başlayan olimpiyatlar TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında canlı yayınlandı. İşte canlı yayın izleme ekranına dair tüm detaylar...

Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenecek olan Kış Olimpiyatları, görkemli bir açılış ile ev sahipliği yapacak. Kış Olimpiyatları 2022 açılış töreni canlı olarak takip etmek isteyenler şimdiden araştırmalarına başladı. Haberimizin içerisinden Kış Olimpiyatları canlı yayın izleme linkine ulaşabilirsiniz.

Kış Olimpiyatları canlı yayın izle!

KIŞ OLİMPİYATLARI HANGİ KANALDA?

2022 Kış Olimpiyatları, TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve trtspor.com.tr'den canlı yayınla sporseverlerle buluşacak. Açılış Türkiye saati ile saat 15:00'de başlayacak.

TRT, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın en prestijli spor organizasyonlarını ekranlara getirmeye devam ediyor. Heyecanla beklenen Pekin 2022 Kış Olimpiyatları 4 Şubat'tan 20 Şubat tarihine kadar canlı yayınla TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve trtspor.com.tr'den izlenebilecek.

D -Smart'ın 75. kanalında yayın yapan Eurosport ile 76. kanalında ekranlara gelen Eurosport 2 kanallarında da izleyicilerle buluşacak.

KIŞ OLİMPİYATLARI BAŞLIYOR

2022 Pekin Kış Olimpiyatları, 4-20 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek.

15 dalda 90'dan fazla ülkeden yaklaşık 3 bin sporcunun yarışacağı Pekin 2022 Kış Olimpiyatları'nda salon buz müsabakaları Pekin merkezinde, alp disiplini kayağı ile kızak müsabakaları merkeze 75 kilometre uzaklıktaki Yançing ilçesinde ve diğer kayak, snowboard ve kayakla atlama müsabakaları ise komşu Hıbey eyaletine bağlı Cangciakou şehrinde yapılacak.

2022 Kış Olimpiyatları'nda 7 sporcumuz, Türkiye'yi temsil edecek.