Kırmızı Oda'nın Firuzan'ı Şifanur Gül kimdir, kaç yaşında? Kırmızı Oda Firuzan hikayesi nedir?

Şifanur Gül, Kırmızı Oda dizisinde Firuzan karakterine hayat veriyor. Her cuma Tv 8'de ekrana gelen diziye farklı karakterler konuk olup hayat hikayelerini anlatmaya devam ediyor. Peki, Kırmızı Oda'nın Firuzan'ı Şifanur Gül kimdir, kaç yaşında? Kırmızı Oda Firuzan hikayesi ne?

Kırmızı Oda'nın Firuzan'ı Şifanur Gül hakkında araştırmalar yapılıyor. Keklik annesini canlandıracak olan Firuzan'ın hayat hikayesi merak edildi. Şifanur Gül, Uyanış Büyük Selçuk gibi büyük yapımlarda yer almıştır. Peki, Kırmızı Oda'nın Firuzan'ı Şifanur Gül kimdir, kaç yaşında? Kırmızı Oda Firuzan hikayesi ne?

KIRMIZI ODA'NIN FİRUZAN'I ŞİFANUR GÜL KİMDİR?

Şifanur Gül 26 yaşındadır. Kırmızı Oda dizisinde Firuzan'ı canlandıran Gül, 1995 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 170 cm boyunda ve 53 kg. Ankara Üniversitesi Devlet Tiyatrosu Oyunculuk Anabilim Dalı mezunu. Henüz Lise döneminde iken oyunculuk eğitimleri almaya başlamış, tiyatro ve sanat okullarında eğitimini pekiştirmiştir.

Tiyatro oyuncusu olarak çalışmakta iken Focus Film sahibi Nilgün Sağyaşar'ın dikkatini çekti. 2019'da ekranlara gelen Sevdim Seni Bir Kere dizisinde kadın başrol oyuncusu olup Eylül karakterini, 2020'de Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Gülperi karakterini canlandırdı. 2021'de Camtavanlar, Kuş Uçuşu gibi çeşitli dizilerde oynadı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

KIRMIZI ODA FİRUZAN HİKAYESİ NE?

Keklik annesini, ''Anacığımın adı Firuzan, parlayan demekmiş. Adı gibi çok güzel bir kızmış. Ay parçası derler ya hani öyle. İlk çocukmuş annem. Düşük yapmış hep. Babası kuma almış ve üç tane erkek kardeşi doğmuş. O kadar fakir bir ailede doğmuş ki anacım, bazı geceler aç yatarlarmış.'' cümleleriyle anlattı.