Kırmızı Oda bugün var mı, bitti mi? Kırmızı Oda yeni bölümleri ne zaman?

Gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı Kırmızı Oda yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Dizinin yeni bölümü yılbaşı nedeni ile geçtiğimiz cuma yayınlanmamıştı. Bu hafta da yılbaşı tatili nedeni ile dizilerin yeni bölümleri ekrana gelmiyor. Ancak Kırmızı Oda dizisinden hayranlarını üzerecek bir haber geldi. Acun Ilıcalı dizi ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Kırmızı Oda bitti mi? Kırmızı Oda yeni bölümleri ne zaman?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda'nın yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Bu hafta yılbaşı nedeni ile dizilerin yeni bölümleri ekrana gelmedi. Bu diziler arasında Kırmızı Oda da yer alıyor. Ancak Kırmızı Oda'nın verdiği ara diğer dizilerden daha fazla. Peki, Kırmızı Oda yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

KIRMIZI ODA BUGÜN VAR MI?

Kırmızı Oda bu akşam Tv8 yayın akışında yer almıyor. Dizi bir süre ara verdiğini, yepyeni hikayelerle geri döneceğini duyurdu.

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜMLERİ NE ZAMAN?

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında Kırmızı Oda dizisiyle ilgili konuştu. Ilıcalı, 31 Aralık Cuma günü yayınlanmayan dizinin ekranlara üç hafta ara verdiğini dile getirdi.

Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümü 21 Ocak Cuma akşamı seyirciyle buluşacak.

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KONUSU

Gerçek hayatta yaşanmış ve artık yaşamlarında bir tıkanıklığa sebep olarak acı veren gerçek kesitlerin kaleme alınarak canlandırıldığı Kırmızı Oda dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları ile ilgili hikâyeleri canlandırılıyor.

Kırmızı Oda dizisinde izleyici ile buluşacak olan her hayat hikâyesinin altında yatan korkuları, acıları, sevinçleri, mutluluk ve hüzünleri irdelenirken izleyicinin de ruhunun kapalı kapıları aralanarak belki de kendi yaşamlarını sorgulayacakları kendinden birer parça bulacaklardır. Psikiyatri kliniğe gelen hastalar, o güne kadar kendilerinin dahi akıllarına getirmekten korktukları ve kimseye söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de o hikâyelerde kendi bugünleri, geçmişleri ve geleceklerine dair izleri fark ederek yaşamlarını sorgulayacakları etkileyici bir dram psikolojik dizisi olacak.

KIRMIZI ODA OYUNCULARI

Binnur Kaya

Gülçin Kültür Şahin

Sezin Bozacı

Baran Can Eraslan