‘Kır organizasyonu' hayali suya düştü! Halı sahada düğüne 30 bin TL tazminat

Kır konseptinde planlanan düğünlerinin yağmur yağınca halı sahada yapılması nedeniyle mağdur olan çift, mahkemeye başvurdu. “Düğünümüz korkunçtu” diyen Pamukçu çifti, 30 bin TL tazminat kazandı.

İHA

Antalya'da yaşayan Berrin ve Ünsal Pamukçu çifti 19 Mayıs 2017 yılında hayatlarını birleştirmek için Konyaaltı ilçesinde bulunan bir kır düğün salonu ile anlaştı. Genç çiftin büyük hayaller ile hazırlandığı düğün saatinde ise yağmur yağdı. Bunun üzerine salon sahipleri genç çifte düğünlerini 40 metre ileride bulunan halı sahada yapabileceklerini söyledi. Yağmurdan kaçarak halı sahaya sığınan çiftin düğünleri yaklaşık 2,5 saat de gecikmeli başladı.

Yaşadıkları hüsrandan sonra çift, mahkemenin yolunu tutarak, 50 bin TL maddi-manevi tazminat davası açtı. Tüketici Mahkemesinde görülen dava sonucunda genç çift haklı bulunarak çifte 30 bin TL tazminat ödenmesine karar verildi. Mağdur Berrin Pamukçu, "Düğünümüz ciddi anlamda korkunçtu. Bizim gibi mağdur olanlar hakkını arasın, bizim davamız bir emsal olsun" dedi.