Kıbrıs Zafere Doğru 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kıbrıs Zafere Doğru 15. son bölümde neler oldu?

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi 16. bölüm fragman görüntüleri araştırılmaya başlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyicileri etkileyen Kıbrıs Zafere Doğru 15. son bölümde Ankara'da ise gizli bir el gizli operasyonlar yürüterek Kıbrıs'ı rahatlatmaya çalışmaktadır. Peki Kıbrıs Zafere Doğru 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kıbrıs Zafere Doğru 16. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Kıbrıs Zafere Doğru 15. son bölümü ile izleyicileri ekrana kilitledi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı ekranların sevlen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru 16. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu'nun paylaştığı Kıbrıs Zafere Doğru 16. yeni bölümü ile her Cuma TRT1'de.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU 16. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kıbrıs Zafere Doğru 16. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Kıbrıs'ta 1974 harekatından önceki son dönüm noktası olan 1967 yılı başlıyor. Atina'da yaşanan cunta darbesinden sonra Kıbrıs'ta olaylar yeniden alevlenir. Rumlar'ın tekrar soykırım yapma harekatına karşılık bu kez herkes daha hazırlıklıdır. Türkiye'nin en genç Başbakanı olan Süleyman Demirel, sürgündeki Rauf Denktaş ile kafa kafaya verirken Dereli ailesi ve mücahit takımı da olaylara karşı çok daha hazırlıklı ve aktif bir şekilde reaksiyon verir. Ankara'da ise gizli bir el gizli operasyonlar yürüterek Kıbrıs'ı rahatlatmaya çalışmaktadır. 3 yıldır herkes tarafından öldü bilinen Ankaralı ve felç kalan Efsane acaba bilinmeyen bir yapılanmanın parçası olarak yer altına çekilmiş olabilir mi?, İhtimal dahilinde görünmese de söz konusu Ankaralı olunca her şey mümkündür