Kerem Bürsin ile ayrılmıştı… Hande Erçel aşk acısını atlatmaya çalışıyor

Sen Çal Kapımı setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel ile Kerem Bürsin sessiz sedasız ayrılık kararı aldı. Kerem Bürsin ile ayrılmasının ardından Londra'ya giden güzel oyuncu Hande Erçel bol bol paylaşım yapıyor.

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinde tanıştı. Arkadaşlıkları aşka dönüşen ikilinin ilişkisi Maldivler tatilinde ortaya çıktı.

Ukraynalı güzellik kraliçesi Anastasiia Lenna orduya katıldı... Eline silah alıp gözdağı verdi

Sosyal medyada sık sık paylaşımda bulunan Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşklarını gözler önünde yaşamayı tercih etti. Ancak ünlü çift cephesinden kötü bir haber geldi.

Arda Kural'dan yıllar sonra gelen Yıldız Asyalı itirafı: Beni aldattı

Hande Erçel ile Kerem Bürsin 1,5 yıllık ilişkilerini noktalama kararı aldı. Kerem Bürsin'den ayrılan Hande Erçel, Londra'da tatil yapıyor. Hande Erçel, sosyal medyadan sık sık paylaşım yapıyor.

Hande Erçel'in Londra pozlarına sosyal medya kullanıcıları "Dünya güzeli", "Mükemmelsin" ve "Seni çok seviyoruz" gibi yorumlarda bulundu.

HANDE ERÇEL VE KEREM BÜRSİN AYRILIĞININ PERDE ARKASI

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in arasında yaşanan ego savaşlarının ilişkinin bitmesinde etkili olduğunu söyledi.

İsmail Balaban'ın eski nişanlısı Gamze Atakan evleniyor! İşte nişandan ilk kare

Arka Sokaklar'ın Selin'i Oya Okar değişimiyle şaşırttı... Yıllar ona torpil geçmiş

Sinem Kobal kardeşini paylaştı... Gören herkesin aklına Selena'daki o sahne geldi