Kerem Bürsin, Hande Erçel'i ifşa etti!

Sen Çal Kapımı dizisinde başrolleri paylaşan Kerem Bürsin ve Hande Erçel bir Instagram sohbetine konuk oldu. İki isim kendisine yöneltilen soruları yanıtlarken Kerem Bürsin'in Hande Erçel hakkında söylediği cümleler olay oldu.

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin ve Hande Erçel Instagram üzerinden gerçekleştirilen bir sohbete konuk oldu. Sen Çal Kapımı dizisinde başrolleri paylaşan Bürsin ve Erçel kendilerine yöneltilen sorulara esprili cevaplarlar verdiler.

Bürsin, Yaşamayanlar dizisinde birlikte rol aldığı Nilperi Şahinkaya ile ilgili espri yapmış ve “Soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da ‘Gel beni öp’ diyordu” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü oyununun bu sözleri de basında geniş şekilde yankı bulmuştu.

Sen Çal Kapımı dizisindeki başrolleri paylaşan Hande Erçel için de benzer ifadeler kullanan Kerem Bürsin, partnerini ifşa etti. Bürsin’in sette partnerinin her dakika küfür ettiğini belirtmesinin ardından Erçel bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Bürsin, “En sevdiğin küfür ne?” diye sordu. Erçel, “Ya bu sorulur mu, ben küfür etmiyorum ki, bu kadar basit” diye konuştu. Bürsin cevap olarak “Öyle bir yalan olamaz, sette her saniye küfür ediyor, bana küfür ediyor. Herkese küfür ediyor” şeklinde konuştu.

Erçel ise: “Bunu kesin yarın okuyacağız. Teşekkür ederim” diyerek partnerine sitemde bulundu.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA GAFINI HATIRLATTI

Kerem Bürsin her ne kadar espri yapıyor olsa da söylediği bu sözler, bir gaf olarak değerlendirildi ve Nilperi Şahinkaya gafı ile benzerliği de dikkat çekti.