Kaya Tegin kimdir? Destan'ın Kaya'sı Burak Berkay Akgül kaç yaşında?

Destan'ın Kaya'sı Burak Berkay Akgül dizi ve magazin gündeminde yoğun olarak araştırılıyor. Atv ekranlarında yayınlanan Destan'da 8. yüzyılda, Orta Asya'da, İslam'ın henüz kucaklamadığı topraklarda vahşi bir çağ hüküm sürmektedir. Çin sivri dişlerini Türk budununa doğrultmuştur, Rus Varegler, Moğollar, Sogdlar, Persler tuzakta beklemektedir. Peki, Kaya Tegin kimdir? Destan'ın Kaya'sı Burak Berkay Akgül kaç yaşında?

Atv'nin yeni dizisi Destan dün akşam başladı. Hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizide Kaya Tegin ile ilgili aramalar hızlandı. İzleyiciler "Kaya Tegin kimdir? Destan'ın Kaya'sı Burak Berkay Akgül kaç yaşında?" sorularının yanıtını araştırıyor...

KAYA TEGİN KİMDİR?

Batuga'nın ağabeyi, Alpagu Han'dan olma, Ulu Ece'den doğma büyük Tegin.

Tahtın varisi. Göğün aklı.

BURAK BERKAY AKGÜL KİMDİR?

Burak Berkay Akgül, 1997 yılında İstanbul doğmuştur. Reklam ve dizi film oyuncusudur. Boyu 180 cm olan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği mezunudur. Aynı zamanda Akademi 35,5 Sanat Evi Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi almıştır.

Burak Berkay, önce Aytaç Sucuk ve Casper Bilgisayar reklam filmlerinde yer almıştır. 2020 senesinden itibaren ekranlara gelen Maria ile Mustafa dizisinde Rüzgâr karakterini canlandırmıştır.

2021 senesinde ise Show Tv'de yayınlanacak olan Kırmızı Kamyon (Kahraman Babam) dizisinde yer aldı. Yeni projelerde yer almaya devam etmektedir.

BURAK BERKAY AKGÜL ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Destan (Kaya, Tv dizisi, 2021)

Maria ile Mustafa (Rüzgâr, Tv Dizisi 2020-2021)

Kırmızı Kamyon (Kahraman Babam) (TV Dizisi 2021)