Simge Selçuk, pozlarıyla Uma Thurman'a benzetildi

ATV'de ekrana getirilen Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği Nebahat karakteri ile izletici karşısına çıkan Simge Selçuk, bir derginin çekimleri için objektif karşısına geçti. Cihangir'de görüntülenen Selçuk'un geçtiğimiz günlerde paylaştığı peruklu fotoğrafları takipçileri tarafından Uma Thurman'a benzetildi. Selçuk, ''Oyuncu bir arkadaşımın çekimi vardı. Planlı bir şey değildi. Oradaki peruğu takıp, dans ettim. Bir anda gelişen bir şeydi'' dedi.

Kardeşlerim'in Nebahat'i Simge Selçuk, dergi çekimleri için Ece Oğultürk'e poz verdi. Cihangir sokaklarında objektiflere takılan güzel oyuncu, gazetecileri karşısında görünce şaşkınlık yaşadı.

Selçuk, "Dergi fotoğraf bekliyor. Çok sefer erteledik, şansımıza yağmurlu gün denk geldi. İç çekimleri bitirdik, sokakta birkaç kare alırken size denk geldik" dedi.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafların ardından ilgi odağı olan Simge Selçuk'un pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Takipçileri "Uma Thurman fotoğrafları sandım", "Uma Thurman değil mi bu?" ve "Muhteşem olmuş, Tarantino filmi gibi" yorumlarında bulundu.

Konuyla ilgili konuşan Selçuk, "Oyuncu bir arkadaşımın çekimi vardı. Planlı bir şey değildi. Oradaki peruğu takıp, dans ettim. Bir anda gelişen bir şeydi. Fotoğrafların Uma Thurman'a benzetilmesi benim de beklediğim bir şey değildi. Arkadaşlarımla eğlendiğim, anı olsun diye çekildiğim karelerdi" şeklinde konuştu.

İşte Simge Selçuk'un Uma Thurman'a benzetilen paylaşımları;