Kardeşlerim'in Kadir'i öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Halit Özgür Sarı kimdir, kaç yaşında?

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kardeşlerim'de Kadir'in geçirdiği motor kazasından sonra dizi hayranları aramalarını arttırdı. Kardeşlerim 29. bölüm fragmanında Ömer'in ''abim kaza geçirmiş'' sözleri ve ''başınız sağolsun'' ifadeleri kafalarda soru işaretleri uyandırdı. Peki, Kardeşlerim'in Kadir'i öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Halit Özgür Sarı kimdir, kaç yaşında?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim ile yıldızı parlayan başrol oyuncularından Halit Özgür Sarı ile ilgili aramalar hız kazandı. Dizide Kadir'in geçirdiği motor kazasından sonra "Kardeşlerim'in Kadir'i öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Halit Özgür Sarı kimdir, kaç yaşında?" sorularının yanıtı araştırılıyor...

KARDEŞLERİM KADİR ÖLDÜ MÜ?

Kardeşlerim dizisinde Kadir, motor kazası geçiriyor. Fragmanda araba ile kafa kafaya çarpışan Kadir'in motordan düşerek yere yığıldığı gösteriliyor. Kadir'in ölüp olmediği ise bu akşam yayınlanan bölümde belli olacak.

HALİT ÖZGÜR SARI KİMDİR?

Halit Özgür Sarı, 4 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da doğdu ve liseyi bitirtikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu ve mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuk kariyerine 2018 yılında rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisiyle başladı. Şampiyon filmiyle 2019- 2020 yılları arasında Kerem rolüyle izleyicinin beğenisini kazanan Halit Özgür Sarı, son olarak Kardeşlerim dizisinde "Kadir Eren" karakterini canlandırmıştır.