Halit Özgür Sarı Kardeşlerim dizisinden ayrılacak mı?

ATV'de ekrana getirilen başrollerinde Halit Özgür Sarı, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak gibi isimlerin rol aldığı Kardeşlerim dizisi ekrana getirilen son bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Büyük bir hayran kitlesi olan dizide Halit Özgür Sarı'nın hayat verdiği Kadir karakterinin diziye veda edip etmeyeceği araştırılmaya başlandı. Kadir'in ölüp ölmeyeceği gelecek bölümde cevabını bulacak.

Halit Özgür Sarı, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak'ın başrollerini paylaştığı Kardeşlerim dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren senaryosu ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Kardeşlerim dizisinde Kadir'in kaza geçirmesi sosyal medyada gündem olurken ölüp ölmeyeceği araştırılmaya başlandı.

KADİR ÖLDÜ MÜ? HALİT ÖZGÜR SARI KARDEŞLERİM'E VEDA EDECEK Mİ?

Kardeşlerim 28. bölümünün ardından 29. bölüm fragmanı ekrana getirildi. Akif ve Kadir görüntülerin ortaya çıkması ile yüz yüze gelirken Ömer'in "abim kaza geçirmiş" sözleri ve "Başınız sağolsun" ifadeleri Kadir'in akıbeti ile ilgili kafaları karıştırdı.

Kadir karakteri ve sevilen oyuncu Halit Özgür Sarı'nın dizideki geleceği Kardeşlerim'in yayınlanacak olan 29. yeni bölümünde belli olacak.