Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun'un yaşını duyanlar şoke oldu

ATV'de ekrana getirilen Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği Asiye karakteri ile beğeni toplayan güzel oyuncu Su Burcu Yazgı kariyerinde büyük çıkış yakaladı. Su Burcu Yazgı'nın özel hayatı merak konusu olurken yaşını duyanlar şaştı kaldı.

Kırmızı Oda, Kuzgun, Bizi Hatırla, Kara Yazı, Sana Bir Sır Vereceğim gibi birçok başarılı projede rol almış olan Su Burcu Yazgı şimdilerde rol aldığı Kardeşlerim dizisindeki Asiye karakteri ile adından söz ettiriyor.

Kardeşlerim ile birlikte daha da popüler bir hale gelen Su Buru Yazgı'nın özel hayatına ilişkin detaylar hayranları tarafından merak ediliyor.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile sık sık adından söz ettiren Yazgı'nın yaşını duyanlar şaştı kaldı. 2012 yılında oyunculuk kariyerine başlayan genç oyuncu Su Burcu Yazgı'nın 17 yaşında olduğu ortaya çıktı.

SU BURCU YAZGI COŞKUN KİMDİR?

Su Burcu Yazgı Coşkun, 15 Nisan 2004 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Setlere 2012 yılında adım atan Su Burcu Yazgı Coşkun, uzun bir süre çocuk rollerinde oynadı.

Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Su Burcu Coşkun, Kırmızı Oda ve Kardeşlerim dizisiyle hayran kitlesini genişletti.