ATV Kardeşlerim dizisi 78. yeni bölüm fragmanı: Asiye'nin evden kovduğu Ömer çok üzgün ve çaresiz bir haldedir

Kardeşlerim dizisi 78. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kardeşlerim 78. yeni bölümde; Asiye'nin evden kovduğu Ömer çok üzgün ve çaresiz bir haldedir. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim 78. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Kardeşlerim 78. yeni bölüm fragmanı ile izleyiciyi heyecanlandırdı. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Kardeşlerim dizisi 78. yeni bölümünde olayların ardı arkası kesilmiyor. Asiye'nin evden kovduğu Ömer çok üzgün ve çaresiz bir haldedir. İşte Kardeşlerim dizisi 78. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Cumartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi "Kardeşlerim" yeni bölümü ile 4 Şubat 2023 tarihinde ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

KARDEŞLERİM DİZİSİ 78. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Kalbim kırık, dikkat et elini kesmesin..."

Akif, Ömer'i söylediklerine inandırmayı başarırken, Asiye'nin evden kovduğu Ömer çok üzgün ve çaresiz bir haldedir. Hayalleri yıkılan Şengül, kendisine sinsi hamleler yapmaya devam eden Gönül'le yeniden karşı karşıya gelirken; Tolga ve Oğulcan da, Zehra'nın zorla evlendirilmesine engel olacak bir çözüm bulmaya çalışmaktadır. Ayla'nın yaptığı acımasız girişim, Şengül ve Orhan'ı şoke ederken, Ömer kafasındaki soru işaretlerini çözmek için, hiç beklenmedik bir hamle yapar.

KARDEŞLERİM 78. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA


KARDEŞLERİM DİZİSİ 77. BÖLÜM ATV İZLEME LİNKİ

KARDEŞLERİM DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Ömer ile Asiye'nin arası açılıyor!

"Kalbimi kırıyorsan, içinden sağlam çıkamazsın!

Asiye ve Ömer arasında ciddi bir küslük yaşanırken Şengül ve Ayla'nın okulda yapılan toplantıda karşı karşıya gelmesi, sürpriz bir yakınlaşmayı beraberinde getirir.

Süsen'in Sarp'la zaman geçirmeye başlaması, Ömer başta olmak üzere herkesi şaşırtır.

Orhan geçinebilmek için, çaresizce yeni bir iş aramaktadır.

Kardeşlerim dizisi yeni bölümde ise Ömer'in Asiye'nin duydukları karşısında neler yapacağı şimdiden merak konusu oldu.

Tolga, zorla evlendirilmek isteyen Zehra'ya yardım etmek için çabalarken Şengül ayağına gelen iş fırsatıyla büyük beklentiler içerisine girer.