Kardeşlerim dizisi 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kardeşlerim 71. son bölüm kesintisiz izleme linki

Kardeşlerim dizisi 71. son bölüm yayına girdi. Etkileyici prodüksiyonu, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ekrana kaldığı yerden devam eden Kardeşlerim dizisi 71. bölümünde yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan Kardeşlerim 72. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. İşte dizinin son bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı

Kardeşlerim dizisi 71. son bölümün ardından 72. yeni bölüm fragmanı şimdiden seyirci tarafından merak edilmeye başlandı. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Kardeşlerim'un yayına giren 71. son bölümü izleyenleri ekrana kilitledi. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Kardeşlerim 72. yeni bölüm fragmanı ve 71. son bölüm detayları haberimizde.

KARDEŞLERİM 72. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

KARDEŞLERİM DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Yasmin'in hayati tehlikeyi atlatmasıyla; Ahmet, Ömer'e karşı büyük bir minnet duygusu içine girer.

Asiye ve Doruk cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken, babalarının evinden ayrılan Tolga ve Leyla, yeni bir hayat kurmak için kolları sıvar.

Nebahat, Doruk'u Asiye'den ayırmak için her türlü yolu denerken, çocuklar ve veliler, Ataman Koleji'nin düzenlediği sürpriz organizasyonda bir araya gelirler.

Orhan'ın Şengül'e olan desteğinin gün geçtikçe artması, Gönül için artık bardağı taşıran son damla olur.

Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan kardeşlerin kalplere dokunan sıcacık hikâyesini anlatan "Kardeşlerim" yeni bölümüyle Cumartesi akşamları atv'de ekranlara geliyor.

Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Nazlı Çetin (Leyla Barçın), Ecem Sena Bayır (Afra), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Nihal Büyükağaç ve Kaan Çakır (Ahmet Yılmaz).

"Gerçek kardeşlik paylaşılan acıda başlar."

Aybike ve Berk arasında neler olacak?

Tolga'yı neler bekliyor?

Kardeşlerim, 3. sezon yeni bölümleriyle Cumartesi akşamları atv'de!

KARDEŞLERİM SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ