ATV Kardeşlerim 67. yeni bölüm fragmanı çıktı! Kardeşlerim dizisi 67. yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'in 67. bölüm fragmanı yayına girdi. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Kardeşlerim 67. bölümünde Berk, Doruk'a karşı sinsi bir plan yaparken, Ataman Koleji'nde yapılan önemli bir seçme, Asiye ve Aybike cephesinde önemli gelişmeler yaşanmasına sebep olur. Yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün yaptığı, yönetmenliğini Serkan Birinci'nin üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı Kardeşlerim dizisi yeni bölüm detayları haberimizde.

Kardeşlerim dizisi 67. yeni bölüm fragman görüntüleri yayınlandı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kardeşlerim dizisi 66. bölümü ile bu hafta izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Dizide Ömer, Sarp'ın attığı iftiranın gerçek olmadığını haykırırken; Gönül ve Şengül, mahallede yapılacak olan sürpriz bir yarışta, büyük bir rekabete girişirler. İşte nefes kesen yeni bölümüyle Kardeşlerim dizisi 67. bölüm fragmanı ve detayları

Kardeşlerim Cumartesi 20:00'de #atv'de!

KARDEŞLERİM 67. BÖLÜM FRAGMANI

KARDEŞLERİM 66. BÖLÜM

KARDEŞLERİM DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

"İyi şeyleri çok mu uzağa koymuşlar, yoksa biz mi en dipteyiz?"

Ömer, Sarp'ın attığı iftiranın gerçek olmadığını haykırırken; Gönül ve Şengül, mahallede yapılacak olan sürpriz bir yarışta, büyük bir rekabete girişirler.

Berk, Doruk'a karşı sinsi bir plan yaparken, Ataman Koleji'nde yapılan önemli bir seçme, Asiye ve Aybike cephesinde önemli gelişmeler yaşanmasına sebep olur.

Akif'in Yakut Kulüp'te organize ettiği etkinlik hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanırken, Emel kendini hayatıyla ilgili yeni bir karar almak zorunda hisseder.

"Gerçek kardeşlik paylaşılan acıda başlar."

Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan kardeşlerin kalplere dokunan sıcacık hikâyesini anlatıyor.