Kardeşlerim dizisi 32. yeni bölüm 2. fragmanı yayında! Kardeşlerim 32. bölüm özeti, dizide neler oluyor?

Kardeşlerim dizisi 32. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Kardeşlerim 32. yeni bölümü 2. fragmanı ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Kardeşlerim dizisi 32. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Kardeşlerim dizisi 32. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Kardeşlerim 32. yeni bölüm 2.fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. Türk televizyon izleyicisinin gözdesi olan, her Cumartesi günleri reyting rekoru kırmayı başaran Kardeşlerim dizisi yayına giren 32. yeni bölüm 2. fragmanı ile şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Peki dizinin yeni bölümünde izleyiciyi neler bekliyor?

Kardeşlerim dizisi yeni bölümü ile Cumartesi akşamı saat 20.00'de atv'de

KARDEŞLERİM 32. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KARDEŞLERİM DİZİSİNDE NELRE OLDU?

"Yerle bir oldum da, senle bir olamadım."

Çocuklar gelecek dönem de okulda kalabilmek için yapılacak olan burs sınavına hazırlanırken, bir yandan da evi geçindirebilmek için tüm güçleriyle çabalarlar. Doruk, Oğulcan ve Aybike onlara destek olmaya çalışırken; Harika'nın yaptığı acımasız hamle, Ömer'i çok zor bir durumun içine düşürür. Şengül cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken, Berk tarafından nazik bir davet alan Aybike ile Oğulcan ise hiç beklemedikleri şekilde büyük bir sürprizle karşı karşıya kalırlar.

Oyuncuları:

Celil Nalçakan

Cüneyt Mete

Fadik Sevin Atasoy

Ahu Yağtu

Simge Selçuk

Yiğit Koçak

Su Burcu Yazgı Coşkun

Aylin Akpınar

Onur Seyit Yaran

Cihan Şimşek

Damlasu İkizoğlu

Gözde Türker

Kaan Sevi

Melis Minkari

İrem Salman

Lizge Cömert

Recep Usta