Kardeşlerim dizisi 28. yeni bölüm 2. fragmanı yayında! Kardeşlerim 28. bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

Kardeşlerim dizisi bu hafta 28. yeni bölümü ile ekrana gelecek. Merakla beklenen Kardeşlerim 28. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yapımını NGM'nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği Kardeşlerim'in getçiğimiz hafta ekrana gelen son bölümündeki duygu dolu sahneleriyle izleyenleri yine ekranlara kilitledi. Peki dizinin yeni bölümünde izleyiciyi neler bekliyor?

Kardeşlerim 28. yeni bölüm 2. fragmanı şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Renkli karakterleri ile birbirinden farklı hikayeye yer veren Kardeşlerim 28. yeni bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitleyecek. Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi gibi sevilen ve başarılı isimleri kadrosunda buluşturan Kardeşlerim 28. yeni bölüm 2. Fragmanı ve detayları haberimizde.

Sıcacık hikâyesi ile Cumartesi akşamlarına damgasını vuran Kardeşlerim, merak dolu gelişmelerle Cumartesi akşamları atv'de!

KARDEŞLERİM 28. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KARDEŞLERİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Suzan Akif'i kendi oyunu ile vurdu!

Okuldaki kostüm balosuna gidebilmek için herkes seferber olur. Parayı toparlamak için Doruk ile Asiye şarkı söyledi, Oğulcan ile Ömer de araba ile seyyar yemek satışı yaptı.

Suzan, Kaan'ın Akif oğlu olduğundan şüphelenir ve bunu kanıtlamak için Harika ile iş birliği yaparak hem ikisinden de DNA örneği almayı başarırlar.

Berk, Aybike'nin babası Orhan'a hiç beklenmedik şekilde yardım eder. Şengül'ün ütülerken yaktığı Nebahat'in gömleğinin parasını öder.

Balo renkli başar. Süsen balonun kraliçesi Ömer kralı seçilir ancak gece olaylı biter. Suzan sonunda bombayı patlatır. Zamanında Akif'in ona yaptığı gibi o da herkesin içinde bu gerçeği açıklar ve Kaan'ın babasının Akif olduğunu söyler. Üstelik elinde DNA raporu vardır.

Ömer'in ihbar ettiği hırsız çetesi intikam almaya gelir. Şengül ve Orhan onları durdurmaya çalışır ancak Ömer'i evde bulamayan adamlar etrafı dağıtırken Orhan'ı da hırpalarlar.