Kardeşlerim 78.son bölümde neler yaşandı? Kardeşlerim 79.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kardeşlerim dizisi 79. yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Kardeşlerim 78. son bölümü ile bu hafta çok konuşulurken yeni bölüm fragmanında yaşananlar merak konusu oldu. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kardeşlerim dizisi 79. yeni bölümü ile önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam edecek.

Kardeşlerim 79. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgi gören Kardeşlerim dizisi 78. son bölümüyle izleyiciden tam not alarak, ekran başındakilerin gönlüne taht kurdu. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan dizi Kardeşlerim 79. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde.

KARDEŞLERİM 79. BÖLÜM FRAGMANI

Kardeşlerim dizisi 79.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayına girer girmez haberimizde yerini alacaktır.

KARDEŞLERİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Akif, Ömer'i söylediklerine inandırmayı başarırken, Asiye'nin evden kovduğu Ömer çok üzgün ve çaresiz bir haldedir.

Hayalleri yıkılan Şengül, kendisine sinsi hamleler yapmaya devam eden Gönül'le yeniden karşı karşıya gelirken; Tolga ve Oğulcan da, Zehra'nın zorla evlendirilmesine engel olacak bir çözüm bulmaya çalışmaktadır.

Ayla'nın yaptığı acımasız girişim, Şengül ve Orhan'ı şoke ederken, Ömer kafasındaki soru işaretlerini çözmek için, hiç beklenmedik bir hamle yapar.

Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan kardeşlerin kalplere dokunan sıcacık hikâyesini anlatan "Kardeşlerim" yeni bölümüyle Cumartesi akşamları atv'de ekranlara geliyor.