Kardeşlerim 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kardeşlerim dizisi 76. bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

Kardeşlerim dizisi 76. yeni bölüm fragman görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgi gören Kardeşlerim dizisi modern aşk masalı izleyiciden tam not alarak, ekran başındakilerin gönlüne taht kurdu. Kardeşlerim 76. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Kardeşlerim 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Kardeşlerim 76. yeni bölümde gerginlik artarak devam ederken, izleyiciler büyük bir şok ile karşı karşıya kalacak. Heyecanın dorukta olduğu Kardeşlerim dizisi 76. yeni bölüm fragmanında yaşanan ile birlikte kafalarda soru işareti bıraktı

Kardeşlerim yeni bölüm Cumartesi 20.00'de Atv'de!

KARDEŞLERİM 76. BÖLÜM FRAGMANI


KARDEŞLERİM DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Leyla'nın ölümüyle perişan olan Tolga'nın yeniden hayata dönmesi için Oğulcan ve Doruk bir çare arar. Ahmet'in Eren kardeşler için yaptığı iyilikler, Ömer ve Asiye'yi şaşkına çevirir.

Orhan'ı elinden aldığını düşünen Gönül, Şengül'e karşı iyice kinlenirken, Sarp'la dertleşmeye devam eden Süsen'in Ömer'le arasındaki bağ, artık tamamen kopma noktasına gelir.

Ayla ve Nebahat cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanırken, Ahmet'in Ömer için yaptığı son hamle, Sarp için bardağı taşıran son damla olur.