Kardeşlerim dizisi 68. bölümde neler olacak? Kardeşlerim 68. yeni bölüm fragmanı çıktı!

Kardeşlerim 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta yeni bir maceranın yaşandığı Kardeşlerim dizinin bu haftaki bölümünde olayların ardı arkası kesilmiyor. Türkiye'nin en çok izlenen aksiyon dizilerinden olan Kardeşlerim 68. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Kardeşlerim yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Heyecan dolu son bölümün ardından merakla beklenen Kardeşlerim 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümünde izleyicilerine ayrı bir heyecan yaşatan Kardeşlerim 68. yeni bölümü heyecanla bekleniyor.

Kardeşlerim yeni bölümü ile 19 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'de atv'de!

KARDEŞLERİM 68. BÖLÜM FRAGMANI


KARDEŞLERİM DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Öfkesine yenilen Şevval, onu ölüme mi terk edecek?

Asiye ve Ömer haber alır almaz Emel'i gidip yetimhaneden eve getirirler ama bu durum Ömer'in çok canını yakar.

Ömer'in gözyaşlarına dayanamayan Sevgi Teyze, Ahmet'e verdiği her şeyi geri almak için harekete geçer. Asiye ile Aybike'nin arası kompozisyon nedeniyle hala bozuktur.

Doruk ise hakkında kötü not yazanın Asiye olduğuna hala inanmaktadır. Okulda yine gerginlik yaşanır. Bu kez Oğulcan da Sarp ile kapışır. Olay yönetime kadar gider.

Ayla Suzan'a Nebahat ile Akif'in evden çıkarken ki fotoğraflarını gösterir. Ancak geceyi birlikte geçirdiklerini kanıtlayamaz. Suzan, Akif'e inanır.

Sevgi Teyze'nin verdiklerini geri alması Ahmet'i öfkelendirir. Annesi ile tartışırlar. Ahmet'ten evi terk etmelerini ister.

Sinirlenen Ahmet gider ancak eşi kayınvalidesi ile baş başa kalır. Aralarında çıkan arbedede Sevgi Teyze merdivenlerden düşer. ...Yardım etmek yerine onu gizler.