Kardeşlerim 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kardeşlerim dizisi 59. son bölümünde neler oldu?

Kardeşlerim dizisi 59. son bölümü ile ATV ekranlarında seyircisiyle buluştu. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Kardeşlerim bu sezon yine iddialı diziler arasında yer alıyor. İşte Kardeşlerim 60. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları..

Kardeşlerim'in yayına giren 59. son bölümün ardından 60. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. İşte Kardeşlerim 60. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

"Kardeşlerim" yeni bölümüyle her cumartesi günü ATV ekranlara geliyor.

KARDEŞLERİM 59. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yılmaz ailesinin konağa dönüşüyle, bir kez daha hayalleri yıkılan Eren kardeşler, eski yoksul yaşamlarına geri dönerler.

Akif kendisiyle ortak olacak birisini aramaya devam ederken; Sarp ve Yasmin'in Ataman Koleji'ne kayıt yaptırması, yeni gerginlikleri beraberinde getirir.

Okulda yapılan heyecanlı turnuvada çocuklar arasında büyük bir rekabet yaşanır. Daha ilk günden Eren kardeşlere sinir olan Ahmet, Ömer'e karşı bir hamle yaparken, karşısında hiç beklenmedik birini bulur.

KARDEŞLERİM 60. YENİ BÖLÜM FRAGMANI