ATV Kardeşlerim son bölüm izle kesintisiz! Kardeşlerim 60. bölüm izle tek parça, full!

Kardeşlerim 60. bölüm dün akşam Atv ekranlarında yayınlandı. Yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün yaptığı, yönetmenliğini Serkan Birinci'nin üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı dizide Sevgi'nin yapmak istediği son hamle, Şevval ve Ahmet'i şoka uğratır...

Kardeşlerim bomba gibi başladığı 3. Sezona damgasını vurmaya devam ediyor. Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim'de bu hafta Tolga'nın durumundan dolayı kendini suçlu hisseden Ömer bir çıkış yolu ararken, Orhan'ın Şengül'le görüşmesi, Gönül'ü iyice çileden çıkartır...

KARDEŞLERİM 60. BÖLÜM İZLE

KARDEŞLERİM 60. BÖLÜM ÖZETİ

Ahmet, Ömer'in kendi öz oğlu olduğunu öğrenmenin şaşkınlığını yaşarken; Sevgi'nin yapmak istediği son hamle, Şevval ve Ahmet'i şoka uğratır.

Tolga'nın durumundan dolayı kendini suçlu hisseden Ömer bir çıkış yolu ararken, Orhan'ın Şengül'le görüşmesi, Gönül'ü iyice çileden çıkartır.

Nebahat cephesinde ise önemli gelişmeler yaşanırken, Ahmet ve Şevval'in yaptığı sinsi plan yüzünden derinden etkilenen Sevgi, hayatıyla ilgili yeni bir karar almak durumunda kalır.