ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim 55. bölüm ile bu hafta çok konuşulacak! Kardeşlerim 55. yeni bölüm fragmanı yayına girdi!

Kardeşlerim dizisi 55. yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kardeşlerim 55. yeni bölüm fragmanı seyircisiyle buluştu. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Kardeşlerim 55. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Peki dizide Ömer ve Asiye'yi yeni bölümde nasıl bir sürpriz bekliyor?


Kardeşlerim 55. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Kardeşlerim dizisi 55. yeni bölüm fragmanı bu hafta çok konuşulacak. Peki dizide bu hafta neler olacak? İşte Kardeşlerim dizisi yeni bölüm fragmanı ve detayları...

KARDEŞLERİM 55. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Suzan, Akif'in kasasını açarken yakalandı

Asiye'nin amcasıyla çalışmasının gerginliği giderek büyüdü ve Aybike ile Oğulcan'a sıçradı. Kuzenlerin arası Şengül'ün de kışkırtması ile iyice açıldı. Asiye ve Aybike okulda herkesin önünde tartışırken Süsen'in onları barıştırma çabası da işe yaramadı. Okulu ise Tolga'nın babasından daha fazla fiyat teklif eden Sevgi Teyze satın aldı. Yeğenlerinin kendilerine ihanet ettiği düşünen Şengül, bahçeleri ayırmakla kalmadı; Ömerlerin kaldığı yeri yıkmaları için girişimde bulundu. Suzan ise Nebahatlerle iş birliği yaparak Akif'in kasasını açmaya çalıştı ancak ona yakalandı. Şengün'ün yaptıklarını öğrenen Ömer, onun kardeşine dokunması ile çileden çıkarak her yeri dağıttı ve onları evinden kovdu ve gizli olan bir gerçek daha ortaya çıktı.

Oyuncular:

Celil Nalçakan (Akif Atakul),

Cüneyt Mete (Orhan),

Fadik Sevin Atasoy (Şengül),

Ahu Yağtu (Suzan),

Simge Selçuk (Nebahat),

Yiğit Koçak (Ömer),

Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye),

Aylin Akpınar (Emel),

Onur Seyit Yaran (Doruk Atakul),

Cihan Şimşek (Oğulcan),

Gözde Türker (Harika),

Melis Minkari (Aybike),

Evrim Doğan(Gönül)