Kardeşlerim 55. yeni bölüm 2. fragmanı yayında! Kardeşlerim 55. bölüm özeti, dizide neler oluyor?

Kardeşlerim dizisi geçtiğimiz bölümde duygu dolu sahneleriyle izleyenleri yine ekranlara kilitledi. Merakla beklenen Kardeşlerim 55. yeni bölüm 2. fragman görüntüleri yayına girdi. Dizide Ömer'in babaannesi olduğu anlaşılan Sevgi Teyze, Emel'le iyi ilişki kurdu. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Kardeşlerim 55. yeni bölüm 2. fragmanı haberimizde.


Kardeşlerim 55. yeni bölüm 2. fragmanı şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Kardeşlerim dizisi 55. yeni bölümü ile bu hafta çok konuşulacak. İşte Kardeşlerim 55. yeni bölüm 2. fragmanı ve detayları...

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk'un paylaştığı Kardeşlerim dizisi yeni bölümleriyle her Cumartesi akşamı ATV'de.

KARDEŞLERİM 55. BÖLÜM 2. FRAGMANI


KARDEŞLERİM DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Kardeşlerim'de merak edilen bir karakter olan Sevgi Teyze'nin aileyle ilişkisi bir kez daha dikkat çekti. Ömer'in babaannesi olduğu anlaşılan Sevgi Teyze, Emel'le iyi ilişki kurdu.

Kocaman bir aile olduklarını söyleyen Emel, bu aileye Sevgi Teyze'nin de dahil olduğunu söyledi.

Emel'in yüzünün gülmesi tüm ailenin dikkatini çekti. Emel'i evin bahçesinde izleyen Sevgi Teyze, bir taksinin kapıya yanaşmasıyla şaşkına uğradı.

Taksiden inen kişinin Suzan olduğunu gören yaşlı kadın, bir anda evin arkasına kaçtı.

Cezaevinden çıkan Suzan ise kardeşlere özür ziyaretine geldi.

Suzan, kızı Harika adına Ömer ve Asiye'den özür diledi.

Suzan, borcu ödeyeceğini ifade etti.

Suzan, Ömer'in ellerini tuttu.