Kardeşlerim dizisi 29. yeni bölüm fragmanı izle! Kardeşlerim 29. bölümde neler olacak?

Kardeşlerim 29. bölüm fragmanı izlemek isteyenler araştırmalarında, Kardeşlerim 29. bölüm fragmanı çıktı mı? Kardeşlerim 29. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır? gibi sorulara yanıt aramaya devam ediyor. Gül Abus Semerci'nin senaryosunu yazdığı dizinin oyuncu kadrosunda Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Simge Selçuk gibi isimler yer alıyor.

Kardeşlerim 29. bölüm fragmanı merak konusu oldu. Dün akşam yeni bölümü ile ekrana gelen dizi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Serkan Birinci'nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizi Kardeşlerim 29. bölüm fragmanı çıktı mı? Kardeşlerim 29. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır? İşte dizinin yeni bölümüne dair tüm detaylar...

KARDEŞLERİM 29. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA!

KARDEŞLERİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kaan kostümlü baloda başına gelen kötü sürprizle zor bir duruma düşerken, Nebahat de yaşadığı şokun etkisiyle çılgına döner.

Kostüm balosunda yaşananlar çocukların okuldaki yeni gündemini oluştururken, Akif Nebahat'i sakinleştirmenin yollarını aramaktadır.

Aybike ve Şengül cephesinde, Berk'le ilişkilerini ilgilendiren önemli gelişmeler yaşanırken, Kadir ve Emel de beklenmedik bir sürprizle karşılaşırlar.

Babasından umduğu desteği alamayan Kaan'ın eline Akif'e darbe vurabilecek çok büyük bir fırsat geçer.