Karadağ Türkiye maçı saat kaçta, nasıl izlenir? Karadağ Türkiye maçı bugün mü, hangi kanalda?

Karadağ Türkiye maçı heyecanla bekleniyor. Maç TRT 1'de naklen yayınlanacak. Karadağ Türkiye maçının hakemi Daniel Siebert oldu. A Milli Takımımız, geçtiğimiz günlerde Cebelitarık'o 6-0 yenerek sahadan galibiyet ile ayrılmıştı. Peki, Karadağ Türkiye maçı ne zaman, yarın mı? Karadağ Türkiye maçı saat kaçta, nasıl izlenir?

Türkiye, 2022 Dünya Kupası Elememe maçını G Grubu'nda oynuyor. Karadağ Türkiye maçını izlemek isteyenler araştırmalarında Karadağ Türkiye maçı ne zaman, yarın mı? Karadağ Türkiye maçı saat kaçta, nasıl izlenir? sorusuna cevap aramaya devam ediyor. Haberimizin içerisinden detaylara ulaşabilirsiniz.

KARADAĞ TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Karadağ Türkiye maçı bu akşam Türkiye saati ile 22:45'te TRT 1'de ekrana gelecek. Karadağ- Türkiye karşılaşmasını, Avrupa'nın en önemli hakemlerinden biri olan Alman Daniel Siebert yönetecek.

Siebert'in yardımcıları Jan Seidel ve Christian Gittelmann olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini Tobias Reichel yaparken, Sascha Stegemann VAR ve Katrin Rafalski de AVAR olarak görev alacak.

2022 DÜNYA KUPASI TÜRKİYE PUAN DURUMU NASIL?

Dün Cebelitarık ile karşı karşıya gelen A Milli Takımımız puanını 18'e yükseltti. Letonya'yla 0-0 berabere kalarak puanını 18 yapan Norveç ile puanlarını eşitledi ve genel averajda da rakibini 1 farkla geçti.

Grupta 5. galibiyetini alan ay-yıldızlı ekip, bu sonuçla puanını 18'e yükseltti. Milli takım, sahasında Letonya ile 0-0 berabere kalan aynı puana sahip Norveç'in averajla üzerine çıkarak, ikinci sıraya yükseldi.