Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç kendine hayran bıraktı... Sevenleri mesaj yağmuruna tuttu

Şimdilerde Kanunsuz Topraklar dizisinde rol alan güzel oyuncu Esra Bilgiç, tüketime dair düşüncelerinden bahsetti. Esra Bilgiç, ''Pandemi döneminde Ankara'da ailemin yanındaydım. 3-4 parça kıyafetle 3 ay geçirdim. Artık ihtiyacım olan kadarına sahip olmayı deniyorum'' sözleri ile hayranlarının gönlüne taht kurdu.

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, şimdilerde Uğur Güneş ile başrollerini paylaştığı Kanunsuz Topraklar dizisinde hayat verdiği Gülfem karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.

Başarılı oyunculuk performansın yanı sıra güzelliği ve stili ile beğeni toplayan Esra Bilgiç, son dönemde tüketimi azalttığını açıkladı.

Esra Bilgiç, bir şeyi moda olduğu için değil sevdiği için aldığını ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Tüketime dair düşüncelerim gün geçtikçe değişiyor. Pandemi döneminde Ankara'da ailemin yanındaydım. 3-4 parça kıyafetle 3 ay geçirdim. Artık ihtiyacım olan kadarına sahip olmayı deniyorum"

Risk almaktan çekindiğini söyleyen Esra Bilgiç: "Sabahattin Ali'nin söylediği gibi 'Aşk tarifi imkansız ve mahiyeti bilinmeyen bir şey'. Bende de bir tanımı yok. Cesurum ama fazla risk almayı sevmem. Bir sonraki adımımı hep ölçer tartarım." dedi.