Kanunsuz Topraklar oyuncu kadrosunda kimler var? Kanunsuz Topraklar konusu nedir, nerede çekiliyor?

Kanunsuz Topraklar dizisi her Çarşamba akşamı FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kanunsuz Topraklar dizisi yeni bölümleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kanunsuz Topraklar konusu nedir, nerede çekiliyor, oyuncu kadrosunda kimler var?

Kanunsuz Topraklar dizi konusu ve oyuncu kadrosu merak edilen konular arasında. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Kanunsuz Topraklar yeni bölümleriyle seyirciyi heyecanlandırmaya devam ediyor. Söz konusu internet aramalarında "Kanunsuz Topraklar dizi kadrosunda kimler var, konusu nedir, nerede çekiliyor?" soruların yanıtları merak konusu oldu.

KANUNSUZ TOPRAKLAR DİZİSİNİN OYUNCULARI

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un, yönetmenliğini Faruk Teber'in, senaryosunu Zülküf Yücel'in üstlendiği, başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner ve Murat Daltaban paylaşıyor.

Davut -UĞUR GÜNEŞ

Gülfem- ESRA BİLGİÇ

Ali Gelik- NECİP MEMİLİ

Yavuz -KAAN TAŞANER

Malik -MURAT DALTABAN

KANUNSUZ TOPRAKLAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ön hazırlık süreci 9 ay süren, ilk bölüm çekimleri Zonguldak ve İstanbul'da gerçekleşen dizide 1939 Türkiye'si tüm gerçekçiliğiyle ekrana yansıyor. Dizide Davut karakterinin yaşadığı kasaba için dönem dokusunu tüm ayrıntılarıyla yansıtan bir dekor kasaba sıfırdan inşa edildi. 5000 m2'lik bir arazi üzerine kurulan dekor kasabaya 22 haneli ev yapıldı. İnşa edilen dekor kasabaya yetiştirilmiş ağaçlar, köylülerin bahçelerinde yetiştirdikleri sebze meyveler ekildi, ahır ve kümesler yapıldı.

KANUNSUZ TOPRAKLAR DİZİ KONUSU NEDİR?

1939 senesi, Zonguldak. Şehrin kömür madenlerinden birinde babası ve kardeşleriyle maden işçiliği yapan Davut, anası ve 6 yaşındaki küçük kardeşiyle mütevazı bir hayat sürmektedir. Gündüz vardiyasını devraldıkları bir sabah çalıştıkları madende meydana gelen bir göçükle birlikte 9 kişi hayatını kaybeder.

Aralarında Davut'un babası da vardır. Giden canların sorumlusu madenin sahibi olan Malik Bey'dir. Çünkü Davut'un bütün uyarılarına rağmen önlem almamıştır. Kızları Gülfem, Behice ve Fikriye'yle zengin bir hayat yaşayan Malik Bey suçlamalardan kolaylıkla sıyrılınca Davut adaleti kendi sağlamaya karar vererek harekete geçer.