Kanunsuz Topraklar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Kanunsuz Topraklar bitti mi, bugün neden yok?

Kanunsuz Topraklar dizisi bu hafta yeni bölümü ile FOX TV ekranlarında yayınlanmadı. Dizi severlerin yakından takip ettiği Kanunsuz Topraklar dizisi yayına girmemesi ile birlikte kafalarda soru işareti bıraktı. Söz konusu internet aramalarında yoğun bir şekilde araştırılan ''Kanunsuz Topraklar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Kanunsuz Topraklar dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?'' sorusunun yanıtı ve detayları haberimizde.

Kanunsuz Topraklar, dizisi Çarşamba akşamlarının nefes kesen dizileri arasında yer alıyor. Yeni yıla gireceğimiz bugünlerde yayına girmeyen Kanunsuz Topraklar, dizisinin yeni bölümü FOX TV yayın akışında yer almadı. Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili'nin başrollerinde yer aldığı Kanunsuz Topraklar yeni bölümü ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

KANUNSUZ TOPRAKLAR NEDEN YOK, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kanunsuz Topraklar dizisi son olarak 12. bölüm ile seyirci karşısına çıkmıştı. Beklenen 13. yeni bölüm ise 5 Ocak FOX TV yayın akışında yer almadı. Alınan bilgilere göre koronavirüs vakalarından dolayı çekimlerde aksama yaşandığı öğrenildi. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kanunsuz Topraklar adlı dizi yeni bölümü ile 19 Ocak günü yayımlanması bekleniyor.

KANUNSUZ TOPRAKLAR FİNAL Mİ YAPACAK?

Yapımının Fox Tv'nin yayın akışından kaldırılması merak konusu oldu. Kanunsuz Topraklar final mi yapıp yapmayacağına ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. Diziye dair resmi bir açıklama gelince haberimize eklenecektir.

KANUNSUZ TOPRAKLAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kanunsuz Topraklar dizisi Zonguldak'ta çekiliyor. Ayrıca Kanunsuz Topraklar dizisinde Zonguldak'ta madenlerin olduğu bir kasabadan sahneler yer alıyor.

Ön hazırlık süreci 9 ay süren, ilk bölüm çekimleri Zonguldak ve İstanbul'da gerçekleşen dizide 1939 Türkiye'si tüm gerçekçiliğiyle ekrana yansıyacak.

KANUNSUZ TOPRAKLAR KONUSU NEDİR?

1939 yılında kömür şehri Zonguldak'ta bir kasabada madenci Davut (Uğur Güneş), kardeşleri ve ana-babasıyla mütevazı bir hayat sürmektedir. Madenin sahibi Paşazade Malik Bey (Murat Daltaban)adında zengin bir adamdır. Yağmurun çok yağdığı bir gün uyarıları dikkate almayan Malik bey yüzünden beklenen olur ve maden çöker. Davut, bu düzene karşı sesini yükseltmeye karar verir. Malik bey'in de Davut için hiç beklenmeyen bir teklifi vardır.

Malik bey'in kızı Gülfem (Esra Bilgiç) hayatın gerçeklerinden uzak, korunarak büyütülmüştür. Gülfem; ele avuca gelmez, söz dinlemez, hatta kaba-saba bir adam olarak gördüğü Davut'a zamanla içten içe hayranlık duymaya başlar. Malik bey ise kızı Gülfem'i, Ali Gelik (Necip Memili) adında zengin bir maden patronuyla evlendirmeyi düşünmektedir.