Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman başlayacak? Kanal D Arka Sokaklar bu hafta neden yayınlanmadı?

Arka Sokaklar, dizisi Cuma akşamlarının nefes kesen dizileri arasında yer alıyor. Uzun süredir yayına girmeyen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü Kanal D yayın akışında yer almaması dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kanal D Arka Sokaklar bu akşam neden yok, yeni bölüm ne zaman başlayacak? Sorusu merak konusu oldu.

Arka Sokaklar dizisi Kanal D ekranlarında bu hafta yayınlanmadı. Dizi severlerin yakından takip ettiği Arka Sokaklar dizisi yayına girmemesi ile birlikte kafalarda soru işareti bıraktı. Söz konusu internet aramalarında yoğun bir şekilde araştırılan "Kanal D Arka Sokaklar bu akşam neden yok, yeni bölüm ne zaman başlayacak?" sorusunun yanıtı ve detayları haberimizde.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİ DEVAM EDECEK Mİ?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden 'Arka Sokaklar' gelecek sezon da Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

ARKA SOKAKLAR BU AKŞAM VAR MI YOK MU?

13 Ocak 2023 Cuma tarihli Kanal D yayın akışına göz atan izleyiciler, dizi saatinde farklı bir yapım ile karşılaştı. Bu gelişme sonrası Arka Sokaklar dizisinin akıbeti ile ilgili araştırmalar hız kazandı.

13 Ocak Cuma Kanal D yayın akışına göre, Arka Sokaklar dizisi bu akşam da ekrana gelmeyecek.

ARKA SOKAKLAR NEDEN YOK?

Yapımcı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı sebebi ile Arka Sokaklar dizisinin çekimlerine 45 gün ara verilmişti.

Arka Sokaklar yapım şirketi Erler Film, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kanal D'de 638 bölümdür (17 yıldır) aralıksız yayınlanan Arka Sokaklar dizisi yapımcısı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle 45 gün yayına ara vermiştir. En kısa zamanda ekranlara geri dönecektir."

Bu nedenle uzun süredir ekranlarda olan yapım bu akşam da izleyici karşısında olmayacak.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

En son 18 Kasım Cuma akşamı 638. bölümü ile izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar'ın yeni bölüm tarihi henüz belli olmadı.

Dizinin oyuncularından İlker İnanoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için devam edeceğiz" dedi.

Dizinin yeni bölümlerinin önümüzdeki haftalarda izleyicilerle buluşması bekleniyor.

13 OCAK 2023 KANAL D YAYIN AKIŞI

16:00 Aşk ve Umut

17:00 Hicran

18:30 Kanal D Ana Haber

20:00 Da Vinci Şifresi

23:00 Da Vinci Şifresi

02:00 Gelinim Mutfakta