Kalp Yarası 23. bölümde izleyiciyi neler bekliyor? Kalp Yarası dizisi 23. yeni bölüm 2. fragmanı nefes kesti!

Kalp Yarası dizisi 23. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Kalp Yarası 23. yeni bölümü fragmanı ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Kalp Yarası dizisi 23. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Kalp Yarası dizisi 23. yeni bölüm için nefesler tutuldu. Merakla beklenen Kalp Yarası 23. yeni bölüm 2.fragmanı yayına girdi. Türk televizyon izleyicisinin gözdesi olan, her içi Pazartesi günleri reyting rekoru kırmayı başaran Kalp Yarası dizisi yayına giren 23. yeni bölüm 2. fragmanı ile şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Peki dizinin yeni bölümünde izleyiciyi neler bekliyor?

Başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran'ın paylaştığı Kalp Yarası yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de atv'de!

KALP YARASI 23. BÖLÜM 2. FRAGMAN

KALP YARASI DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Ayşe, yaşadığı felaketlerin sorumlusu olarak gördüğü Hande'ye karşı yaptığı tehlikeli hamlenin sonucunda dedesi Şahin'le yüzleşmek zorunda kalır. Sancakzadelere karşı güçlerini birleştiren Hande ve Yaman, intikamları uğruna yeni bir yola girerler. Diğer tarafta Azade'nin tuzağına düşen Adnan ise reddedemeyeceği bir teklifle Yaman'ın kapısını çalar. Ferit ilişkilerini toparlamaya çalışsa da Ayşe tüm geçmişi ve geleceğiyle yüzleşmek zorunda kalınca bir karar aşamasına gelir. Ayşe'nin vereceği karar, Ferit ve Ayşe ilişkisini yeni bir dönemece sokar.

KALP YARASI DİZİ KONUSU NEDİR?

Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit(Gökhan Alkan) ve Ayşe'nin(Yağmur Tanrısevsin) yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alan dizinin genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyor.

KALP YARASI DİZİ OYUNCULARI KİMLER?

Oyuncular: Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper.