Kainat Güzeli Harnaaz Sandhu kimdir? Harnaaz Sandhu kaç yaşında, aslen nereli?

Harnaaz Sandhu, 2021 Kainat Güzeli seçildi. İsrail'in Eilat kentinde 70'inci kez düzenlenen yarışmada, Harnaaz Sandhu tacını takarak sevinç gözyaşlarına boğuldu. Peki, Kainat güzeli Harnaaz Sandhu kimdir? Harnaaz Sandhu kaç yaşında, nereli?

2021 Kainat Güzeli seçilen Harnaaz Sandhu tacını taktı. Bu yıl 70'inci kez gerçekleştirilen yarışma, İsrail'in Eilat şehrinde düzenlendi. İkinciliği Güney Afrika güzeli Lalela Mswane alırken, üçüncülük ise Paraguay temsilcisi Nadia Ferreira oldu. Ülkemizi temsil eden Cemrenaz Turhan ise dereceye giremedi. Kainat güzeli Harnaaz Sandhu kimdir? Harnaaz Sandhu kaç yaşında, nereli?

KAİNAT GÜZELİ HARNAAZ SANDHU KİMDİR?

Harnaaz Kaur Sandhu, 3 Mart 2000, Çandigarh, Hindistan'da doğmuştur. Hint manken. 2021 yılında 'Miss Diva' tacını takmıştır. 2021 yılında Miss Universe yarışmasında Hindistan'ı temsil etmiş ve Kainat Güzeli seçilmiştir.

'HAYATINIZIN LİDERİ SİZSİNİZ'

Miss Universe (Kainat Güzeli) tacını giydikten sonra da Harnaaz Sandhu, genç kızlara bazı önerilerde de bulundu. Bugünün gençliğinin hissettiği en büyük baskının "kendilerine inanmak" olduğunu söyledi. Sandhu "Kendinizin tek ve biricik olduğunu bilmek sizi güzelleştirir. Kendinizi başkalarıyla kıyaslamayı bırakın ve dünyada olup biten daha önemli şeyleri konuşalım. Bence anlamak zorunda olduğunuz şey bu. Kendi hayatınızın lideri sizsiniz" diyerek devam etti.