Kağıthane Devlet Hastane nereye taşınacak? Kağıthane Devlet Hastanesi taşınıyor mu?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, DSÖ Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus ile Hatay'daki Sahra Hastanesinde açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, Kağıthane Devlet Hastanesi'nin taşınarak hizmete devam edeceğini söyledi. Peki, Kağıthane Devlet Hastanesi taşınıyor mu? Kağıthane Devlet Hastane nereye taşınacak?

Kağıthane Devlet Hastanesi gündemde merak edilen konular arasında yerini aldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hastanenin taşınacağını duyurdu. Vatandaşlar "Kağıthane Devlet Hastanesi taşınıyor mu? Kağıthane Devlet Hastane nereye taşınacak?" sorusunun yanıtını araştırmaya başladı...

KAĞITHANE DEVLET HASTANE NEREYE TAŞINACAK?

Sağlık Bakanı Koca, "İstanbul Kağıthane Devlet Hastanemiz, Seyrantepe Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanemize taşınarak hizmete devam edecektir." dedi.

SEYRANTEPE ŞİŞLİ HAMİDİYE ETFAL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ NEREDE?

Seyrantepe Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Seyrantepe Ek Hizmet Binası Huzur Mah. Cumhuriyet ve Demokrasi Cad. No:1 Sarıyer/İstanbul (Huzur Mah. Muhtarlığı Karşısı) adresinde yer alıyor.

ŞİŞLİ HAMİDİYE ETFAL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HAKKINDA

Şişli Etfal Hastanesi ya da resmi adıyla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul'un Şişli ilçesinde yer alan bir eğitim ve araştırma hastanesidir. 1899 yılında Osmanlı padişahı II. Abdülhamid'in emriyle kurulmuştur.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Halaskargazi Cd., 34371 Şişli/İstanbul adresinde yer alıyor.