Kaderimin Oyunu'nun yıldızı Akın Akınözü, keşfedilme hikayesini anlattı! Heyecandan kıyafetlerini unutmuş

Şimdilerde Kaderimin Oyunu dizisiyle ekrana geri dönen oyuncu Akın Akınözü, keşfedilme hikayesini ve o an heyecanla yaptığı hatayı anlattı. Akınözü, kendisine gelen övgü ve yergileri nasıl değerlendirdiğini de anlattı.

Kaderimin Oyunu dizisiyle ekrana yeniden merhaba diyen Akın Akınözü, keşfedilme hikayesini ve kendisine gelen yorumlara karşı hislerini paylaştı. Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan Akınözü, keşfedilme hikayesini şu sözlerle anlattı:

"Türkiye'ye döndükten sonra İstanbul'a geldim. İpek Bilgin'le çok eskiden tanışırız. Craft Atölye'de bir süre eğitim aldım. O sırada atölyenin bizi yönlendirdiği bir deneme çekiminde bir menajerin ilgisini çektim ve onunla çalışmaya başladık. Katıldığım sayısız deneme çekiminden sonra bir gün 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' denemesine çağrıldım.

Zeynep (Günay Tan) Hoca deneme çekimine geldi ve odada, ben daha oradayken 'Tamam' dedi. O anki heyecanımı unutamam. Hatta üstümü başımı çekimin yapıldığı odada unutup ayaklarım yerden kesilmiş bir şekilde çıkıp gitmişim. Bu şekilde başlayan kariyerim şimdi 'Kaderimin Oyunu' dizisiyle devam ediyor."

Kendisine gelen yorumları da değerlendiren Akınözü, "Övgü de yergi kadar tehlikelidir. Mesafeli duruşumun arkasında biraz da bu yatıyor olabilir. Kendimle ilgili hislerimi dışarıdan gelen yorumlara göre şekillendirmiyorum. Aynaya baktığımda farklı renklerimin ve bana hissettirdiklerinin tadını çıkarmaktan çekinmiyorum. Onlar benim için bazı durumların ve şartların getirdiği tepkiler..." dedi.