Kaderimin Oyunu dizisi ne zaman başlayacak, nerede çekiliyor? Kaderimin Oyunu konusu ne, oyuncuları kimler?

Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak'ı buluşturan yeni dizi Kaderimin Oyunu nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla herkesi derinden etkileyecek. Yapımını NGM Medyanın üstlendiği Kaderimin Oyunu'nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. İşte yeni dizi Kaderimin Oyunu hakkında tüm detaylar...

Star'ın yeni dizisi Kaderimin Oyunu büyük bir heyecanla bekleniyor. Kaderimin Oyunu dizisi ne zaman başlayacak, nerede çekiliyor? Kaderimin Oyunu konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Başrollerini; Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak'ın paylaştığı dizinin ilk tanıtımı sosyal medyada da ses getirdi. İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

KADERİMİN OYUNU DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kaderimin Oyunu dizisi çok yakında Star Tv'de izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yayın tarihi açıklanır açıklanmaz haberimizin içerisine eklenecektir.

KADERİMİN OYUNU KONUSU NEDİR?

Kaderimin Oyunu dizisinin konusu şöyle olacak: Üvey annesi tarafından büyütülen Asiye, zorlu geçen çocukluk döneminden sonra 17 yaşına gelince evden kaçma kararı alır. Cemal ile tanışan Asiye, onunla evlenir. Çiftin Nergis ve Umut isimi iki çocuğu dünyaya gelir ama geçim sıkıntısı yaşanır ve bu evliliğe gölge düşer.

KADERİMİN OYUNU NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kaderimin Oyunu dizisinin çekimleri Amasya'da başladı ve İstanbul'da devam edecek.

KADERİMİN OYUNU OYUNCULARI KİMLER?

NGM Medya tarafından çekilen dizinin başrol oyuncuları ise Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak. Dizide ayrıca Meriç Aral, Kaan Çakır ve Esra Dermancıoğlu gibi ünlü isimler bulunuyor.