Kaderimin Oyunu 24. bölüm özeti, dizide neler oluyor? Kaderimin Oyunu dizisi 24. yeni bölüm 2. fragmanı yayında!

Kaderimin Oyunu 24. yeni bölüm 2. fragmanı yayına girdi. Etkileyici prodüksiyonu, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ekrana kaldığı yerden devam eden Kaderimin Oyunu 24. bölümde yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan Kaderimin Oyunu dizisi 24. yeni bölüm 2. fragmanında yer alan görüntülere göre, gerilim dolu sahneleriyle de izleyenleri ekrana kilitleyecek. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve detayları...


Kaderimin Oyunu 24. yeni bölüm 2. fragmanı şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Kaderimin Oyunu 24. bölümde olayların ardı arkası kesilmiyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Kaderimin Oyunu dizisi 24. yeni bölüm 2. fragmanı ve detayları haberimizde.

KADERİMİN OYUNU 24. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI!


KADERİMİN OYUNU DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Nergis ve Uğur kaçarken karşılarına beklemedikleri birinin çıkmasıyla yeni bir anlaşma yapmaya mecbur kalırlar. Cemal'in sevdiklerinin hayatlarını korumak için aldığı karar Asiye'de hayal kırıklığı yaşatırken, Mahir bu durumu kendi lehine çevirmeye çalışır.

Her şeyin istediği gibi gittiğini düşünen Helin'in hayatı çalan bir telefonla alt üst olur. Asiye ise bu durumdan dolayı sorumlu tutulacağından habersizdir. Helin'in Asiye'yle olan hesaplaşmasından haberdar olan Cemal bütün oyunu yeni baştan kuracaktır.