Jülide Kural kimdir, kaç yaşında, nereli? Kadir İnanır ve Jülide Kural evli mi?

Kadir İnanır sağlık sorunları nedeniyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde hastaneye kaldırılmıştı. Ameliyata alınan İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklamayı hayat arkadaşı Jülide Kural yaptı. Peki, Jülide Kural kimdir, kaç yaşında, nereli? Kadir İnanır ve Jülide Kural evli mi?

Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama Jülide Kural'dan geldi. Kural, "Gerçekleşen başarılı bir operasyonun ardından, rutin kontrollerin yapılabilmesi için yoğun bakım ünitesine alınmıştır" şeklinde konuştu. Peki, Jülide Kural kimdir, kaç yaşında, nereli? Kadir İnanır ve Jülide Kural evli mi?

JÜLİDE KURAL KİMDİR

Jülide Kural 1965 Adana doğumludur. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümlerini bitiren sanatçı, bir süre Almanya'da yaşadı.

AST, Dostlar Tiyatrosu, Kent Oyuncuları ve Tiyatro Stüdyosu'nda oyunculuk yaptı. Televizyonda yayımlanan Süper Baba dizisiyle üne kavuştu. 2002 - 2003 Mart ayında "Frida Yaşasın Hayat" projesini, kendi kurduğu Ateş Tiyatrosu adlı yeni bir kadroyla sergiledi.

ÖDÜLLERİ

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, 1991

En İyi Oyuncu, 1993

En İyi Kadın Oyuncu, 1996

KADİR İNANIR VE JÜLİDE KURAL EVLİ Mİ?

Kadir İnanır ve Jülide Kural'ın evli olup olmadığına dair bir açıklama bulunmamaktadır. Kadir İnanır'ın hayat arkadaşıdır.