1-2 Mart İSKİ su kesintisi olan ilçeler hangileri? İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

İstanbul'da su kesintisi İSKİ tarafından dün duyuruldu. 1 ve 2 Mart tarihlerinde belirli ilçelerde su kesintisi yaşanacak. Peki, İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Mart İSKİ su kesintisi olan ilçeler hangileri?

İstanbul su kesintisine ilişkin açıklama İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), tarafından geldi. İSKİ yaptığı duyuruda 18 saatlik su kesintisi yaşanacağını duyurdu. İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Mart İSKİ su kesintisi olan ilçeler hangileri?

İSTANBUL'DA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 1 Mart Salı 09.00 ila 2 Mart Çarşamba 03.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacağını açıkladı.

Su kesintisi uygulanacak ilçe ve mahalleler şöyle:

Üsküdar: Ferah, Küçükçamlıca, Kısıklı, Burhaniye, Kirazlıtepe, Mehmet Akif Ersoy, Yavuztürk, Bahçelievler, Güzeltepe, Kandilli, Küçüksu, Bulgurlu, Kuleli, Cumhuriyet ve Küplüce Mahalleleri.

Ümraniye: Namık Kemal, Esenevler, İstiklal, Atatürk, Tantavi, Yamanevler, Armağan evler, Hekimbaşı, Atakent, Saray, Kazım Karabekir, Site, Topağacı, Elmalı, Kent, Dumlupınar ve İnkılap Mahalleleri.

Beykoz: Yeni Mahalle'nin bir kısmı.

2 Mart Çarşamba 05.00 ila 23.00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacak mahalleler ise şu şekilde:

Ataşehir : Yeni Çamlıca, Mimar Sinan, Mevlana, İnönü, Kayışdağı, Atatürk, Yenişehir ve Ferhatpaşa Mahalleleri.

Maltepe: Fındıklı Mahallesi.

Pendik: Kaynarca, Doğu, Batı, Bahçelievler, Yeni Mahalle, Sapanbağları, Yeşil Bağlar, Orhangazi, Güzelyalı, Esenyalı ve Ahmet Yesevi Mahalleleri.

Tuzla: İstasyon, Yayla, Cami, Postane, Evliya Çelebi, Aydıntepe ve Fatih Mahalleleri