İstanbul'da bugün (22 Aralık) okullar tatil olur mu? İstanbul'da okullar tatil mi?

İstanbul'un bazı ilçelerinde kar yağışı başladı. Bunun üzerine öğrenciler ve velilerin akıllarına İstanbul'da okullar tatil mi? İstanbul'da bugün (22 Aralık) okullar tatil olur mu? sorusu geldi. Kar tatili ile ilgili resmi açıklamayı ise İstanbul Valiliği'nin yapması bekleniyor.

Yurdun çeşitli bölgelerinde kar yağışının etkili olmasının ardından okullar tatil ilan edilmişti. Bu sebeple öğrenciler, İstanbul'da kar tatiline ilişkin detayları araştırıyor. Meteoroloji'den alınan bilgiye göre, İstanbul'un bazı ilçelerinde kar yağışı başladı. Peki, İstanbul'da bugün (22 Aralık) okullar tatil olur mu? İstanbul'da okullar tatil mi?

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

İstanbul'da okulların tatil olup olmayacağına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. İstanbul Valiliği'nden bir duyuru gelince haberimizin içerisine eklenecektir.

HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ?

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle ilk gündeme gelen ve merak edilen konulardan biri de okulların tatil durumu oldu. Okulların tatil kararı valilikler tarafından veriliyor ve bildiriliyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle Tunceli, Aksaray, Bingöl, Adana Karaman, Denizli ve Muğla'nın bazı ilçelerinde eğitime ara verildi.