İŞKUR GSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 GSB işçi alımı İŞKUR kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvuruları 8 Ağustos itibariyle yapılmıştı. 12 Ağustos'ta sona eren başvuruların ardından gözler İŞKUR kura çekiliş tarihi ve GSB personel alımı başvuru sonuçlarına çevrildi. Peki İŞKUR GSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, kura çekilişi ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca alımı gerçekleştirilecek 1017 sürekli işçi alımı için başvurular sona erdi. GSB taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere alınacak personel için İŞKUR üzerinden kura çekilişi düzenlenecek. Söz konusu başvuru yapan adaylar arasından gerçekleşecek İŞKUR kura çekilişin ne zaman olacağı ve GSB personel alımı başvuru sonuçların açıklanacağı tarih şimdiden araştırılmaya başlandı.

GSB İŞÇİ ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların, kura çekimi 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü yapılacak.

Kura çekim yeri daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı internet sitesinde yayımlanacak. Kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirilecek. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecek.