İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) sonuçları açıklandı mı? 2021 İSG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG) sonuçlarını merak edenlerin yakından takip ettiği Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) sonuç duyuru sayfasında yoğunluk yaşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen İSG-2. dönem sınavın sonrası gözler sınav sonuçlarına çevrildi. İnternet aramalarında ''2021 İSG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?'' sorularına yanıt aranıyor.

2021-İSG-2. dönem değerlendirme işlemleri devam ediyor. 12 Aralık tarihinde gerçekleşen İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG) sonuçları ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden açıklanacak. Peki 2021 İSG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'nın (ÖSYM) düzenlediği, İSG 2. Dönem sınavının ardından sonuç araştırmaları hız kazandı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavının (İSG) soru ve cevapları kısa sürede paylaşıldı.

Sınav sürecinin sona ermesi ardından gözler, ÖSYM tarafından yapılacak İSG sonuç duyurusuna çevrildi.

İSG SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM'nin açıkladığı sınav takvimine göre İSG sınav sonuçları 6 Ocak 2022'de duyurulacak.

Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle erişebilecek.

İSG SINAVI NEDİR?

Her yıl iki defa yapılan iş sağlığı ve güvenliği sınavı, birçok iş güvenliği uzmanı, iş yeri hekimi ve diğer sağlık personeli adayının hazırlandığı önemli bir sınav.