iPhone 14 çıkış tarihi ne zaman? Apple iPhone 14 modeli nasıl olacak?

Apple'ın yeni serisi iPhone 14 ile ilgili fotoğraflar sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Kendi işletim sistemiyle kullanıcıya sunulan iPhone akıllı telefonlar tüm dünyada tercih edilmektedir. Yeni serisi ile ilgili internet aramalarında ''iPhone 14 çıkış tarihi ne zaman? Apple'nin yeni modeli nasıl olacak?'' soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.


iPhone 14 ile ilgili sosyal medya da sızdırılan ilk fotoğrafı ile birlikte gündeme geldi. Tüm dünyada yüz milyonlarca kullanıcısı ve hayranı bulunan Apple markalarından iPhone 14 telefonu heyecanla beklenirken özellikleri merak konusu oldu. Peki iPhone 14 çıkış tarihi ne zaman? Apple'nin 14 serisi nasıl olacak, özellikleri neler olacak?

Her modelde üstüne koyarak ürünlerini geliştirmek isteyen Apple, iPhone 14 için geri sayıma başladı. Teknoloji tutkunlarının merakla beklediği tanıtım öncesinde ilk fotoğraf sızdı. Fotoğrafta sadece iPhone 14 modellerinin kalıplarının yer aldığı görüldü. Modeller arasında mini'ye yer verilmemesi ise Apple'ın iPhone 14 serisinde mini'yi kaldıracağı iddialarını kuvvetlendirdi.

Çin sosyal ağı Weibo'da ortaya çıkan iPhone 14'ün üretim kalıpları Apple takipçilerini heyecanlandırdı. Yayınlanan görüntülerin, gerçek iPhone 14 serisinden ziyade üçüncü taraf aksesuarlar için yapılmış olduğu tahmin ediliyor

İPHONE 14 NE ZAMAN ÇIKACAK, ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Yeni iPhone 14 ailesinin Eylül ayında tanıtılması bekleniyor.

Her yıl belirli tarihlerde yeni modellerin tanıtımını devasa törenlerle gerçekleştiren Apple bu yıl iPhone 14 modellerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Şirketten tanıtım tarihi ile ilgili henüz bir açıklama gelmese de eylül ya da ekim ayında tanıtımın gerçekleştirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Mini modelin gelmemesinin beklendiği yeni seride 4 farklı model olacağı düşünülüyor. Sızdırılan karede yer alan modeller şu şekilde:

6,1 inç iPhone 14,

6,1 inç iPhone 14 Pro,

6,7 inç iPhone 14 Max ve

6,7 inç iPhone 14 Pro Max.

İPHONE 14 TÜRKİYE FİYATI NE KADAR OLACAK?

Türkiye fiyatını konuşmak için henüz erken olsa da Apple'ın yeni modellerde fiyat artışına gidileceği göz önüne alınırsa yeni seride en düşük modelin 25 bin liraya yakın olması bekleniyor. iPhone 14 Pro Max 256 GB'lık ürününse 33 bin liranın üzerinde yer alacağı düşünülüyor.