İntihar mı cinayet mi? 7'nci kattan ölüme uçtu

Ortaköy'de ünlü bir otelin 7. katından düşen Ebru Cüzdan, hayatını kaybetti. Yüzünde tırnak izleri olan şüpheli koca gözaltına alındı. Gece kulübünde tartışan çiftin, otele döndükten sonra da kavgaya devam ettiği öğrenildi.

İHA

İstanbul Ortaköy'de önceki gece ünlü bir otelin 7'nci katından beton zemine düşen Ebru Cüzdan (40), ağır yaralandı. Genç kadın, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay esnasında Ebru ile aynı odada bulunan ve boğuşma sonucu yüzünde tırnak izleri olan kadının kocası Özgür A. (35) gözaltına alındı. Sır olayın aydınlatılması için başlatılan soruşturmada önemli bilgilere ulaşıldı.

EBRU'YU ODAYA SÜRÜKLEDİ

Çiftin 25 Şubat'ta Almanya'nın Hamburg kentinden uçakla yurda giriş yaparak otele yerleştikleri belirlendi. Olay akşamı bir mekânda alkol alan çiftin kavga ederek otele girdikleri ve odalarında tartışmaya devam ettikleri öğrenildi. Kavga esnasında odadan çıkan Ebru Cüzdan'ın eşi tarafından sürüklenerek tekrar içeriye sokulduğu, kadının kısa süre sonra pencereden düştüğü, kocasının da hemen ardından odadan kaçtığı saptandı. Üzerinde etek olan Ebru'nun düştüğü sırada ise üzerinde sadece külotlu çorap olması dikkat çekti.