Instagram, Facebook ve WhatsApp'a ne oldu, neden açılmıyor? Instagram Facebook WhatsApp çöktü mü, erişim sorunu ne zaman düzelecek?

Facebook, İnstagram ve Whatsap son zamanlarda sıklıkla sorun yaşanan platformlar arasında. Bilindiği üzere Instagram, Whatsapp ve Facebook gibi sosyal medya devi uygulamalarda geçtiğimiz günlerde de dünya çapında erişim problemi yaşanmıştı. Peki Facebook, İnstagram ve Whatsap erişim sorunun nedeni nedir, ne zaman düzelecek?

Instagram, Facebook ve WhatsApp'ta yaşanan erişim sorunu kullanıcıları endişelendirdi. Sosyal medya devleri Whatsapp ve Facebook uygulamalarını kullananlar sorunun nedenini merak ediyor. Peki Instagram, Facebook ve WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor, sorun ne zaman düzelecek?

FACEBOOK, İNSTAGRAM VE WHATSAP ÇÖKTÜ MÜ?

Dünya çapında en çok kullanılan uygulamalardan biri olan Instagram, Facebook ve WhatsApp'ta bağlantı sorunları yaşanıyor. Dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulaması Instagram'da kullanıcılar akış yenilenemekte ve hikaye görüntülemekte güçlük yaşıyor. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yok

FACEBOOK, İNSTAGRAM VE WHATSAP SORUNU NEDİR?

Downdetector kaynağına göre Facebook, Instagram ve WhatsApp dünya genelinde yine sorunlar yaşıyor.

Kullanıcılar, sosyal ağlara ve messenger'a erişimdeki kesintilerden şikayet ediyor. Türkiye saatiyle 20:00'dan sonra Instagram çökmeleriyle ilgili şikayet sayısında keskin bir artış başladı. Birçoğu fotoğraf ve video yayınlayamıyor, bazılarının haber akışı yok, hatalar oluyor vb.