Elçin Sangu'nun 'İnşallah sektörden silinirler' dediği ünlüler kim?

Son olarak Yalancılar ve Mumları dizisinde rol alan güzel oyuncu Elçin Sangu, İbrahim Selim ile Bu Gece adlı YouTube programına konuk oldu. Sangu, ''Sokakta görsem yolumu değiştireceğim çok insan var. 'Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah. Bu niye böyle paralar kazanıyor' dediğim ünlüler de var.'' açıklaması ile gündeme bomba gibi düştü.

Barış Arduç ile başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk dizisinde hayat verdiği Defne karakteri ile yıldızı parlayan Elçin Sangu, İbrahim Selim ile Bu Gece programının konuğu oldu. Güzel oyuncu, programda yaptığı açıklamalar ile gündeme geldi.

"Yolda yürürken karşıma çıksa yolumu değiştiririm dediğin ünlü var mı?" sorusuna yanıt veren Elçin Sangu, şunları söyledi:

"ALLAH BELASINI VERSİN, SEKTÖRDEN SİLİNİR İNŞALLAH"

"Sokakta görsem yolumu değiştireceğim çok insan var. 'Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah. Bu niye böyle paralar kazanıyor' dediğim ünlüler de var."

Sosyal medyada sahte hesap kullanmadığını ifade eden Sangu, "Ben genelde birini stalk'lamıyorum. Böyle sahte bir hesabım da yok. Zaten sayfamı da kendim yönetiyorum" şeklinde konuştu.

Oğulcan Engin ve Miray Daner ilk kez el ele

Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt'un ilk fragmanı yayınlandı