O Ses Türkiye İlayda Demir aslen nereli, Instagram hesabı nedir? İlayda Demir kimdir, kaç yaşında?

İlayda Demir, O Ses Türkiye yarışmasına damga vuran isimler arasında. Yeni sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alan İlayda Demir , O Ses Türkiye 2021 ilk turunda şarkı performansıyla 2 jüri üyesini döndürmeyi başardı. Peki O Ses Türkiye yarışmacısı İlayda Demir kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir? İşte O Ses Türkiye yarışmacısı hakkındaki bilgiler...

İlayda Demir , TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yeni sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Performansı ile iki jüriyi döndürmeyi başaran İlayda Demir 'in hikayesi merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında "O Ses Türkiye yarışmacısı İlayda Demir kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Fenomen yarışma programı O Ses Türkiye'nin onuncu sezonunda kör eleme turu devam ediyor. Bu turda yer alan yarışmacılardan İlayda Demir, yeni bölümde performansıyla damga vurdu ve iki jüri üyesini döndürmeyi başardı.

İLAYDA DEMİR KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021'e katılan İlayda Demir, 19 yaşında. Antalya'dan yarışmaya katılıyor. Almanya'da doğup büyümüş. Beş sene önce annesiyle birlikte Türkiye'ye yerleşmişler. Alman firmanın çağrı merkezinde çalışıyor ve Almanya'ya satış yapıyor. Küçüklüğünden biri şarkı söylediğini, sahne almak istediğini ama Almanya'da böyle bir şansı olmadığını söyledi.

HANGİ JÜRİYİ SEÇTİ?

O Ses Türkiye'nin beşinci bölümünde sahneye çıkan İlayda Demir, "ROLLING IN THE DEEP" adlı şarkıyı seslendirdi. Bu performansıyla Oğuzhan Koç ve Ebru Gündeş'i döndürmeyi başardı. İlk turu geçen İlayda Demir, Oğuzhan Koç'un takımına katıldı.