Ateş Kuşları ne zaman başlayacak, konusu nedir? İlayda Alişan ve Hande Soral'lı Ateş Kuşları geliyor!

Atv'nin eşsiz ve farklı hikayesiyle, muhteşem oyuncu kadrosuyla büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Ateş Kuşları'nın ilk tanıtımı yayınlandı. Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın, yapımını ise Bozdağ Film'in üstlendiği Ateş Kuşları'nın tanıtımı sosyal medyaya damga vurdu. İşte yeni dizi Ateş Kuşları hakkında tüm merak edilenler...

Atv ekranında yepyeni bir dizinin heyecanı başlıyor. Muhteşem yerli dizileri izleyicisiyle buluşturan atv, Ateş Kuşları dizisi ile bir kez daha herkesi ekran başına kilitleyecek. İlayda Alişan ve Hande Soral'ın başrollerinde yer aldığı Ateş Kuşları'nın ilk tanıtımı yayınlandı. Peki, Ateş Kuşları ne zaman başlayacak, konusu nedir? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

ATEŞ KUŞLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Heyecanla beklenen Ateş Kuşları dizisinden ilk tanıtım geldi. Ateş Kuşları dizisinin yakında Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkması bekleniyor.

ATEŞ KUŞLARI KONUSU NEDİR?

Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşını görmez. Görenlerin de yaşadığı söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, cinsel taciz, açlık... Sokak çocuklarının kaderi, ya mapus ya mezardır.

Bu çocuklardan beş tanesi, bu kadere karşı koymayı başarır. Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve "Köksüzler"den "Ateş Kuşları"na dönüşmelerini anlatan Ateş Kuşları; çocukların zorluklara, acılara ve her şeye rağmen kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak.

ATEŞ KUŞLARI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımı Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Benal Tairi'nin yaptığı; proje tasarım ve senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in kaleme aldığı Ateş Kuşları'nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral ve Görkem Sevindik üstleniyor.