İhracat 250 milyar doları geçecek

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında konuşan Fuat Oktay "Milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için; bölgemizde istikrar ve barış için; terörün kökünü kurutmaya devam edeceğiz" dedi.

MALINIZI UCUZA SATMAYIN

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle ise "Bu yılı 250 milyar doların çok üzerinde bir ihracatla bitireceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılına 300 milyar dolarlık ihracat hedefiyle geçeceğiz. Sizlerden ricam elinizdeki malın kıymetini bilin, onu ucuza satmayın" diye konuştu.

İTİBAR GÖRÜYORUZ

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın da "İş insanları olarak çeşitli nedenlerle gittiğimiz farklı ülkelerde de bunu ziyadesi ile hissetmekteyiz. Bugün dünyanın süper güçleri ile masaya oturan, Ukrayna ve Rusya savaşında gördüğümüz üzere diplomatik arabuluculuk beklenen saygın bir ülke olarak büyük bir itibar görmekteyiz" dedi.