İhanet zinciri... Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, Gökhan Göz'ü de aldattı! Gökhan mesajları ifşa edip, eşyalarını yaktı

Berdan Mardini ile evli olduğu dönemde Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi Gökhan Göz ile aşk yaşayan Fatoş Yelliler, Göz'ü aldattı. Gökhan Göz, Fatoş Yelliler'in ihanet mesajlarını ifşa ederken sevgilisinin aldığı tüm eşyaları yaktı.

Fatoş Yelliler, Berda Mardini ile evli olduğu dönemde Gökhan Göz'le aşk yaşamaya başladı. Gökhan Göz ve Fatoş Yelliler geçtiğimiz günlerde romantik bir paylaşımda bulunarak ilişkilerini ilan etti. Ancak çiftten kötü haber geldi.

Gökhan Göz, sevgilisinin evli insanlarla olan mesajlarını ifşa etti. Fatoş Yelliler'e hediye aldığı kıyafetleri benzin dökerek ateşe veren Gökhan Göz, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Göz, "Bunlar benim doğum günü hediyelerim. Sevgimin, aşkımın, kullanılan kalbimin hepsinin bir kısmı. Hani Pablo filminde diyor ya çocuklar için yakıyor. Bende köpeklerim için yakacağım. Çünkü onlar benim için daha kıymetliler, daha saflar, daha temizler. Onlar ısınsın kış günü. Onlar benim için çok kıymetliler. İhanet nedir bilmezler hiçbir şekilde. Kimse benim duygularımla oynayamaz" ifadelerini kullandı.

İşte Fatoş Yelliler'in ifşa olan mesajları;